NaughtyBook.fi arvostelu

NaughtyBook arvostelu

Naughtybook.fi on supersuosittu seksitreffeihin ja seksiseuran etsimiseen tarkoitettu sivusto, joka toimii vähän kuin tutut sosiaalisen median sivustot. Ihmiset jakavat omia kuviaan, keskustelevat kokemuksistaan ja etsivät itselleen sopivaa seuraa. Tämä NaughtyBook arvostelu kokoaa yhteen kaikki tärkeimmät tiedot kyseisestä sivustosta.

Sen taustalla on sama yritys, joka pyörittää myös supersuosittua FlirtFair.fi palvelua sekä vähän tarkemmin kohdennettua Milf-Area sivustoa, joka yhdistää nuoret miehet kokeneempiin naisiin. Kokemusta seksitreffisivuston pyörittämisestä löytyy siis NaughtyBookin taustalta runsaasti. He osaavat asiansa.

NaughtyBookissa käyttäjäkuntaa on laidasta laitaan. Se on suositumpi nuorten keskuudessa, mutta käyttäjäkuntaa löytyy toki myös yli kolmevitosista.

Plussat ja miinukset

Eihän NaughtyBook arvostelu olisi mitään ilman plussia ja miinuksia.

Plussat

  • Profiilin luominen maksutonta
  • Käyttäminen yllättävän helppoa
  • Runsaasti suomalaisia käyttäjiä
  • Premium-paketit siedettävän hintaisia
  • Asiakaspalvelu tarkastaa profiilit käsin, feikkejä ei pitäisi löytyä

Miinukset

  • Premium-ominaisuudet kuten viestien lähettäminen maksavat
  • Kaikki käyttäjät eivät aktiivisia: aina viesteihin ei saa vastausta
  • Kaikkia postinumeroita ei löydy valikosta, ei suuri ongelma, mutta pienillä paikkakunnilla saatat joutua valitsemaan lähimmän isomman paikan postinumeron

NaughtyBook banneri

Ensimmäinen tapaaminen

Me haluamme aina muistuttaa sivustomme vierailijoita turvallisuudesta. Koska Naughty Bookissa kekustelet täysin tuntemattomien ihmisten kanssa, tulee sinun olla alusta alkaen varovainen. Älä siis kerro itsestäsi henkilökohtaisia tietoja kuten oikeaa nimeäsi tai osoitettasi. Vaikka suurin osa käyttäjistä on NaughtyBookissa yksinkertaisesti etsimässä seksiseuraa – aivan kuten sinäkin, pitää omasta yksityisyydestä silti pitää huolta.

Toinen tärkeä pointti on ensitapaamisen sopiminen. Älä missään nimessä sovi, että menette suoraan toisen osapuolen kämpille. Pelaa varman päälle ja sovi ensimmäinen tapaaminen julkiselle paikalle kuten baariin tai kahvilaan. Näit voitte nopeasti tutustua toisiinne ja vaihtaa kuulumisia ennen kuin edes harkitsette sänkyyn hyppäämistä. Vaikka 99,9% käyttäjistä olisikin luotettavia ja hyvissä aikeissa, pitää tuntemattomien ihmisten kanssa silti pelata varman päälle.

Kun kaikki tuntuu hyvältä, voitte edetä julkiselta paikalta kohti privaattia paikkaanne. Olipa se jommankumman asunto tai läheltä varattu hotellihuone.

Yhteenveto

NaughtyBook arvostelu on tulossa päätökseensä. Kokonaisuutena sivustoa voidaan kuvailla helppokäyttöiseksi. Jopa koulutettu apina osaisi käyttää sitä: rekisteröityä, tehdä profiilistaan vetävän ja sitten ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin.

Tämä ei toki vielä tarkoita, että jokainen saisi automaattisesti seuraa sivustolta. Suomalaisia käyttäjiä on tuhansittain, joten mahdollisuudet ovat olemassa. Seksiseuran löytäminen vaatii kuitenkin sinulta aktiivisuutta. Jos vain odotat, että muut ottavat sinuun yhteyttä, tuskin onnistut. Suosittelemme ainakin kokeilemaan!

Siirry Naughtybook.fi sivustolle tästä >>