Miten hoitaa nyrkkinainti eli fistaus kunnolla?

Miten hoitaa nyrkkinainti eli fistaus turvallisesti?

Kaikille naisille ei pelkkä pillun hieronta tai sormetus riitä, vaan tarvitaan jotain hieman rajumpaa. Nyrkkinainti eli fistaus tarkoittaa ihan suoraan sanottuna sitä, että nyrkki on kokonaan naisen pillussa sisällä. Ja se tuo massiivisesti kovammat kiksit kuin joku tantrinen pilluhieronta.

Jos haet seuraa fistaukseen, niin katso nämä:

Sexpartner LogoSexpartner on deittipalvelu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tavata seksiseurasta kiinnostuneita sinkkuja, varattuja ja pareja.
Badults LogoBadults-seksitreffit sopivat aikuisille, jotka haluavat nauttia erotiikasta ja intohimosta ilman sitoumuksia.
Flirtfair LogoFlirtfair on deittipalvelu, joka on suunnattu seksiseuraa – ei parisuhdetta - etsiville naisille ja miehille.
Victoria Milan LogoVictoria Milan on Euroopan johtava deittisivusto naimisissa ja parisuhteessa oleville naisille ja miehille, jotka etsivät salasuhdetta.

Tässä vähän vinkkejä siihen, että miten nyrkkipano on turvallista hoitaa:

 

Fistaus sopii aloittelijoille. Pitkä kokemus suurista kulleista tai muutaman lapsen synnyttäminen lasketaan hyödyksi, mutta kyllä se fistaaminen onnistuu myös ihan vasta-alkajiltakin. Muistatte vaan ottaa iisisti ja nyrkittää ajan kanssa.

Mies: pese kädet! Kyse on suhteellisen intiimistä toimenpiteestä, joten miehen tai kuka se nyrkittävä osapuoli sitten onkaan, on syytä pestä kädet ja leikata kynnet. Jos nyrkkinainnin suorittaa pitkäkyntinen minkki, joka ei halua luopua kynsistään, kannattaa pukea kumihanska käteen.

Puhukaa! Harva nainen on ikinä saanut niin isoa kyrpää kuin pienin mahdollinen nyrkki on, joten edetkää rauhallisesti ja puhukaa toisillenne. Fistaus on suhteellisen hc-kamaa ja paikat sillä saa helliksi vaikka kaikki menisikin hyvin. Puhukaa siis toisillenne, jotta ei satu mitään suurempia!

Hoitele nainen valmiiksi. Naisen kiihottuessa pillu paisuu ja laajenee, jolloin siis nyrkkinainti ylipäänsä tulee mahdolliseksi. Nainen täytyy hoidella todella valmiiseen kuntoon ennen kuin kannattaa edes fistaus aloittaa.

Paljon liukuvoidetta. Liukkaria kuluu nyrkkipanon aikana varsin paljon. Älä siis säästele luben kanssa, koska nyrkittämisen yhteydessä kaikki kuivuus on pahasta.

Aloita sormettamalla. Nyrkkiä ei voi suoraan työntää pilluun, vaan on edettävä sormikerrallaan. Edetkää rauhallisesti sormi kerrallaan kunnes kaikki muut paitsi peukalo on sisällä. Ei ole mikään kiire! Kämmen pillussa on monen naisen suosikki!

AnkkaAnkkana sisään! Tätä voi harjoitella jo edeltä käsin peilin edessä tai vaikka varjoleikkejä pelaten: muodosta kädestäsi ankka, jossa peukalo jää muiden sormien alle. Tämä on oikeasti ainoa käden asento, jolla nyrkkinainti onnistuu.

Jatkuva paine. Nyt ollaan jo lähellä! Nyrkki on miltei jo vitussa! Tässä vaiheessa ei saa kiirehtiä, vaan täytyy edetä äärimmäisen hitaasti, joskin koko ajan painetta pilluun luoden. Fistaaminen vaatii määrätietoista työtä!

 

Rystyset sisään. Kuten olettaa saattaa, rystyset ovat se kaikkein vaikein vaihe. Tässä edetään milli milliltä. Muista kysyä fistattavalta, että miten menee. Edetkää ”hyvä” & ”huono” -koodistoa hyväksikäyttäen.

Nyrkki vitussa – entäs nyt? Nyt onkin aika aloittaa se varsinainen nyrkkinainti, joka tuottaa massiivista stimulaatiota naiselle. Jos pienikin fistaus on tässä vaiheessa liikaa naiselle, voi kättä vain pitää pillussa tai hieman availla nyrkkiä pillua hellästi stimuloiden.

Ankkana ulos! Tämän moni unohtaa ja sattuu havereita. Muista vetää käsi ankkana ulos, jotta ei paikat repeä ja naisen pillu säilyy suht ookoona.

Näin helppoa on nyrkkinainti eli fistaus. Kannattaa kokeilla ja muistakaa, että nyrkkipano sopii myös aloittelijoille.