Pari etsii paria netistä seuraksi seksiin

Pari etsii paria seksiin

Tiesitkö, että parinvaihto ja etenkin erilaiset cuckold-roolileikit ovat joidenkin tutkimusten mukaan älykkäiden ihmisten fetissejä? Kun pari etsii paria tai kolmatta pyörää, on taustalla vaikuttavat psykologiset tekijät ilmeisesti sellaisia, jotka esiintyvät yleisemmin älykkäillä ihmisillä.

Tunne olosi siis erityiseksi. Olet täällä etsimässä toista pariskuntaa. Ja se kertoo sinusta jotakin.

Yleisempää kuin luuletkaan: yhä useampi pari etsii paria piristääkseen seksielämäänsä.

Hyviä sivustoja seksiseuran etsimiseen

Sexpartner LogoSexpartner on deittipalvelu, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden tavata seksiseurasta kiinnostuneita sinkkuja, varattuja ja pareja.
Badults LogoBadults-seksitreffit sopivat aikuisille, jotka haluavat nauttia erotiikasta ja intohimosta ilman sitoumuksia.
Flirtfair LogoFlirtfair on deittipalvelu, joka on suunnattu seksiseuraa – ei parisuhdetta - etsiville naisille ja miehille.
Victoria Milan LogoVictoria Milan on Euroopan johtava deittisivusto naimisissa ja parisuhteessa oleville naisille ja miehille, jotka etsivät salasuhdetta.

Huomaathan, että vaikka profiilin luominen on ilmaista, maksavat Premium-tason ominaisuudet lisää.

Täysin anonyymisti

Kaikki yllä mainitut verkkosivustot ovat täysin anonyymejä. Sinulta saatetaan kysyä asuinkuntaasi tai postinumeroasi, jotta sinut saadaan yhdistettyä ihmisiin, jotka sijaitsevat lähelläsi. Henkilötietojasi – ei edes sähköpostiasi – ei kuitenkaan näytetä muille ihmisille.

Osassa palveluista on erillinen ”blurraus”-ominaisuus, jonka avulla voit sumentaa kaikista omista kuvistasi kasvot. Näin kuvat kertovat muuten miltä näytät ja millainen olemuksesi on, mutta kasvosi jäävät piiloon.

Tarkkoja osoitetietojasi, sähköpostiasi tai nimeäsi ei ikinä näytetä muille käyttäjille.

Miksi juuri netistä?

Meidän mielestämme netti on täydellinen ratkaisu panotreffien sopimiseen. Baareissa ja ravintoloissa juokseminen on uuvuttavaa ja voi pahimmillaan maksaa maltaita. Netissä on runsaasti nimenomaan seksiseuran etsimiseen suunnattuja sivustoja, joiden suurimpana etuna on niiden käyttäjäkunta: kaikki muutkin käyttäjät etsivät seuraa.

Näiden palveluiden käytön aloittaminen on tavallisesti maksutonta. Ja maksulliset ominaisuudetkaan eivät maksa montaa euroa kuukaudessa. Juomalla pari olutta vähemmän ja käyttämällä aikaa baarin sijaan verkossa, saatat lopulta käyttää selvästi vähemmän rahaa tämän parinvaihtoharrastuksesi toteuttamiseen.

Maksaako se?

Riippuu aika pitkälti siitä, minkä verkkosivustoston kautta etsit panoseuraa. Yllä mainitut niin sanotut seksisivustot toimivat kaikki niin, että profiilin luominen on ilmaista, mutta Premium-ominaisuudet maksavat erikseen. Näytä ominaisuuksia voivat olla muun muassa erilaiset chat-ominaisuudet ynnä muut – hieman palvelusta toiseen vaihdellen.

Itse seksiseurasta sinun ei tietysti tule maksaa. Kyse ei ole mistään maksullisesta seurasta vaan yksinkertaisesti toisista pariskunnista, jotka etsivät seksiseuraa muista suomalaisista.

Luo hyvä profiili

Kaikki lähtee profiilistasi. Huono profiili vajailla tiedoilla ja ilman kuvaa ei herätä kenenkään kiinnostusta. Siksi suosittelemme, että valitset tilillenne sopivan kuvaavan nimen, lisäät sopivan viettelevän profiilikuvan ja kirjoitat profiiliisi kuvauksen, jossa kerrot mitä olet etsimässä.

  1. Lisää profiiliisi kuva. Siitä ei tarvitse pystyä tunnistamaan teitä. Mutta sen tulisi olla sopivan kuvaava, että muut käyttäjät näkevät suurinpiirtein minkä oloisia olette.
  2. Kirjoita profiilikuvaukseen tarkasti, että olette pari, joka etsii toista paria. Kuvaa myös minkälaisesta pariskunnasta olette kiinnostuneita. Tykkäättekö sporttisista, kinkyistä, bruneteista, blondeista, isoista, pienistä vai mistä.
  3. Ole itse aktiivinen. Ota muihin käyttäjiin yhteyttä löytääksesi seuraa nopeammin.

Pidä huolta turvallisuudesta

Moni miettii, onko seksiseuran sopiminen netin kautta oikeasti turvallista. Sinun pitää tässä kohtaa pohtia, että onko baarissa juokseminen tai autolla ajaminen turvallista? Vastaus on: yleensä kyllä, mutta aina voi tapahtua jotain odottamatonta.

Siksi me suosittelemme, että sovitte ensitapaamisen julkiselle paikalle. Näin voitte jutella löytämänne pariskunnan kanssa hetken, ottaa vaikka lasin viiniä tai kupin kahvia ja keskustella esimerkiksi illan säännöistä.

Jos kaikki tuntuu oikealta ja teillä on hyvä fiilis toisesta parista, voitte edetä jommankumman kotiin tai vaikka yhdessä hankittuun hotellihuoneeseen.