Missä harrastaa seksiä julkisella paikalla?

Seksiä julkisella paikalla – parhaat paikat

Missä harrastaa seksiä julkisella paikalla? Kaipaatko ideoita seksin piristykseen? Miksi sitä sitten täytyisi julkisella paikalla harrastaa? No, tietenkin sen takia, että seksi on jännittävämpää, kiihottavampaa ja parempaa, kun on pieni kiinnijäämisen riski (tai epäilys siitä, että joku seuraa puuhasteluanne).

Me kerromme muutamia loistavia ja vähän vähemmän loistavia paikkoja julkisen seksin harrastamiseen.

  1. Metsä. Tuo perisuomalainen metsä, josta miltei jokainen nuori pari aloittaa julkisen seksin. Metsässä voit olla miltei täysin varma, että kukaan ei tule sessiotasi häiritsemään, ellei sitten ole marjastus-, sienestys- tai metsästysaika. Metsä voi tuoda seksiin aimoannoksen luonnollisuutta, mutta luontevuutta se ei juuri tuo: männyn neulaset pistelevät perseen alla ja hyvää alustaa on muutenkin vaikea seksille löytää. Asentovinkki metsäseksiin: takaapäin ja nainen pitää tukea puusta tai suihinotto sammaleet polvien alla.
  2. Tuuletusparveke.  Tuuletusparveke tuo urbaani metsän korvike. Tuuletusparvekkeella pannessa voit samalla ihailla hulppeista näkymistä kaupungin yllä, koska useimmiten ylimmät tuuletusparvekkeet sijaitsevat aivan kerrostalon katon rajassa. Mimmi ottaa parvekkeen kaiteesta kiinni ja nostaa hameen ylös. Kyllä siinä kelpaa nussia ja katsella maisemia samaan aikaan.
  3. Pesutupa. Seksi julkisen pesutuvan pyykinpesukoneen päällä on klassikko, joskin hieman tylsä. Ideana pesukoneen päällä paneminen saattaa olla ihan hieno, mutta harvan pariskunnan anatomia riittää tähän ja sisäkkäin pääseminen vaatiikin juuri oikeat mittasuhteet. Suosittelemme siirtymistä kerrostalon kellarikerroksesta ullakkotasolle ja sinne tuuletusparvekkeelle.
  4. Toimisto. Oletko pitkään töissä ja kaikki muut työntekijät ovat jo lähteneet? Toimistoseksi on todella monen fantasia, eikä syyttä, sillä toimistolla työskentelyyn liittyy paljon patoutunutta tunnetta, jota olisi hyvä tavalla tai toisella päästä purkamaan. Toimistoseksiin muutama vinkki: nainen ottaa suihin toimistopöydän alla; takaa päin pöydän päällä kasvot oveen päin. Muista käyttää mahdollisuus hyväksesi ja toteuta sessio pomosi pöydällä.
  5. Ikea. Jostain kumman syystä moni nuori pari kokee Ikean eroottisena paikkana. Ehkä se liittyy johonkin pesänrakennus- tai pariutumisviettiin. Tai sitten siihen, että Ikeat ovat täynnä sokkeloita ja piilopaikkoja, joissa on oikeasti helppo panna muilta salassa. Oli niin tai näin kannattaa seuraavalla Ikea-reissulla sonnustautua löysään hameeseen, joka on tarpeen tullen helppo nostaa korviin. Kunnon pikapanolla voi Ikeareissusta tehdä suhteellisen siedettävän kokemuksen.
  6. Baarin vessa. Yökerhon tai baarin vessa on se klassikko, johon ihmiset ovat jo varmaan tuhansia vuosia menneet panemaan. Jos et välitä oksettavista hajuista, ahtaasta tilasta ja siitä, että partnerisi on ihan helvetin kännissä, voi baarin vessassa paneminen olla itse asiassa ihan ok juttu.
  7. Mile high. Lentokoneen vessa on hieman elitistisempi klassikkopanopaikka. Lentokoneen vessassa panemista on todella vaikea toteuttaa niin, ettei joku huomaisi. Ainoat mahdollisuudet salaiselle panolle ovat pitkillä lennoilla. Esim yön yli kestävä lento Aasiaan saattaa mahdollistaa tilanteen, jossa voitte partnerisi kanssa hiippailla yhdessä vessaan kun kaikki muut nukkuvat.
  8. Vaateliike. Vaateliikkeiden sovituskopit ovat olleet viime vuosien hitti. Jos verhoa saa vedettyä vähänkään eteen syntyy erinomainen mahdollisuus pikaiselle panolle tai suihinotolle. Sovituskopeissa on myös se hyvä puoli, että on aivan tavanomainen käytäntö, että koppiin menee kaksi ihmistä kerrallaan, koska useimmiten se toinen vain arvioi sovitettavien vaatteiden ulkonäköä.
  9. Savusauna. Julkiset saunat ovat olleen erotiikan pesiä niin Suomessa kuin ulkomailla jo vuosisatojen ajan. Yhteissaunassa on suhteellisen haastavaa sekstailla muilta salassa ellei sitten ole kyse savusaunasta. Savusauna tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden panemiselle, suihinottamiselle tai vaikka vain partnerin runkkaamiselle. Kun näkyvyys huoneessa on se muutama kymmenen senttimetriä, voit puuhastella muilta täysin salassa vaikka he istuisivat vain muutaman metrin päässä. Muista olla kuitenkin täysin hiljaa.
  10. Ravintola. Jos ette malta siirtyä romanttiselta deitiltä privaatimpaan ympäristöön muhinoimaan, voitte runkata toisianne pöydän alla. Varsinkin hienommissa ravintoloissa on kunnon pöytäliinat pöydillä, joiden suojassa runkkaaminen ja sormettaminen onnistuvat vaivatta. Jos pöytäliinat ylettyvät miltei maahan saakka, tulee mahdolliseksi myös suihinottaminen.

Älkää siis jääkö sinne makuuhuoneen vilttien alle, vaan lähtekää testaamaan vähän muitakin paikkoja.